Sujivita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw!! Levensinzicht L

 

 

 

Ben je benieuwd naar inzichten in jezelf en naar de dingen die je in dit leven mag leren of juist mag laten zien dan is een levenspad mandala een goed antwoord. Een levenspad mandala is een tekening van 30x40cm met lijst te bestellen.

Daarbij krijg je een boodschap die voor jou in dit leven van belang is. Het geeft je inzichten en helpt je verder op weg.

Het geeft een beeld van jezelf maar ook wat je doel in dit leven is. Waar mag je aanwerken.

Deze tekeningen zijn te bestellen via mail of telefoon. Kosten Ç 35,-. Af te halen of via post te versturen dan komen er wel verzendkosten bij. Ook als cadeau is het origineel, attent en nuttig om te geven.

 

Voorbeeld van de boodschap (dit zijn stukjes uit de boodschap i.v.m. privacy redenen):

 

 

Iemand met veel zorg voor anderen. Bescheiden, onzeker, terughoudend in eerste instantie.

Je vergeet jezelf vaak, terwijl je anderen niet snel vergeet.  Je komt komt                                                 zelfverzekerder over dan je bent. Soms geef je goed je grenzen aan maar dat kost veel moeite. Je voelt je dan vaak bezwaard of schuldig daarover omdat je het de ander graag naar de zin wilt maken. De ander niet wilt teleurstellen...............Je mag leren om je gebrek aan zelfvertrouwen te overwinnen, jezelf te uiten en je talent om anderen te bemoedigen, op te beuren en te inspireren te gaan gebruiken. Je bent geboren met een gevoelige aard, innerlijk kracht, expressiviteit en intu´tie. Deze talenten helpen je bij emotionele expressie. Hoe beter je in contact bent met je gevoel hoe sterker je intu´tieve kracht zich ontwikkeld.

Bij positieve ontwikkeling van je talenten en energieŰn kun je veel enthousiasme, medeleven, begrip en dienstbaarheid om je heen geven. Je staat dan met je gevoel in contact en bent enthousiast.......................Sta jezelf alle emoties toe. Vertrouw op je intu´tie. Wees duidelijk. Geef grenzen goed aan en maak je behoeften duidelijk.

Niet eisend maar om de ander de kans te geven het goed te doen. Als je aangeeft wat je fijn vindt is het aan de ander daar wel of niet iets mee te doen. Daardoor weet je de ander in te schatten.

Cijfer jezelf niet te vaak weg en ga voor de dingen die je wilt. Laat je leiden door je intu´tie. Ga in je kracht staan! Dan ben je voor jezelf maar ook voor anderen een prachtmens....................

 

Home
 
Wie ben ik?
 Paranormaal
Cursus/workshop
             Agenda
 Contact
St Enigma
Links   Gastenboek