Sujivita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

St Enigma

 

 

Wat doen wij voor u als consument:

 

Enigma maakt voor u de paranormale wereld inzichtelijker, "als een open boek". De bij ons aangesloten paragnosten en mediums hebben na een uitgebreide test een kwaliteitscertificaat ontvangen. De met dit keurmerk gekwalificeerde paragnosten en mediums hebben wij voor u ingedeeld per regio, zodat u makkelijk en veilig een betrouwbare paragnost of medium kunt bezoeken.

Van oudsher is het gebruikelijk om bij hulpvragen, levensvragen (of gewoon vanuit nieuwsgierigheid ), een paragnost of medium te raadplegen en wij willen u daarbij graag ondersteunen. Vanuit de maatschappij en de media komt er steeds meer belangstelling voor deze tak van hulpverlening, waarbij zowel positieve als negatieve / sceptische geluiden te horen zijn. Ondertussen groeit de beroepsgroep enorm. Met dit initiatief proberen we u te beschermen tegen oplichters, want helaas net als in vele andere beroepsgroepen hebben ook wij hiermee te maken. De bij ons gekwalificeerde en aangesloten personen, zijn wie ze zeggen te zijn en worden specifiek getest op het door hen aangegeven specialisme (meegekregen gave). Zo kunt u met een gerust hart gewoon een paragnost bezoeken want voor ons is: "Paranormaal ..... heel gewoon".

 

psychic medium

Het woord psychic is het Engelse woord voor psychometrie. Een psychic medium haalt informatie uit alle energie die om u heen is. Deze energie vertaalt het medium in woorden, beelden, inhoud en mogelijk een ondersteunende boodschap. Zo is een psychic medium heel goed in staat om aan de hand van uw stem informatie van u te ontvangen en analyseren maar deze analyse is bijvoorbeeld ook heel goed mogelijk aan de hand van een trouwring of foto, het zogenoemde foto lezen. Een goed psychic medium kan via een koffielepeltje waar uw energie in zit, informatie over u geven en kan dit ook met bijvoorbeeld koffiedik. Met alle verkregen informatie in combinatie met levenservaring is een psychic medium goed in staat uw situatie te analyseren en kan vandaar uit adviseren en een verwachting uitspreken. Zij zijn met name erg goed in het analyseren van het karakter, emotionele gebeurtenissen en aanwezige talenten. Kortom een Psychic medium kan u inzichten en vooruitzichten verschaffen. Niet te verwarren met toekomst voorspellingen.

 

mental medium

Het woord Mental staat voor het mentale contact dat een medium legt met overleden personen. Een Mental medium ontvangt voor u informatie en gegevens van overledenen waarmee hij of zij u een stuk op weg kan helpen, wij noemen dit communiceren met overledenen of boodschappen van gene zijde, dit niet te verwarren met channelen. Een mental medium communiceert dus met de energieŽn die zich veelal buiten ons bewustzijn bevinden. U kunt dus met name bij een mental medium terecht als u vragen heeft over uw dierbare overledenen en dit kan heel hulpvol zijn bij het verwerken van een verlies. Via het kanaal dat dit medium opent zijn zij ook in staat om andere vragen te beantwoorden. Er zijn verschillende manieren van communiceren met overledenen zo kunt u bijvoorbeeld denken aan; helder voelen, helder horen, helder zien of helder ruiken. Als u contact opneemt met een mental medium is het niet de bedoeling dat u informatie verschaft. Het medium zal eerst aangeven met wie zij voor u contact hebben door middel van bewijzen. Dit houd niet in dat zij altijd in staat zullen zijn contact te leggen met de persoon waarmee u graag contact wilt hebben, want ook aan gene zijde bestaat de vrije wil. Een mental medium doet in principe geen voorspellingen, tenzij een overleden persoon hierover informatie doorgeeft aan het medium, wel het geven van inzichten en vooruitzichten. Een mental medium werkt vanuit de spirituele wereld en is de stem voor diegene die geen stem meer hebben. De ambassadeur tussen twee werelden.

 

paragnost

Het woord paragnost betekend letterlijk 'het weten van het paranormale'. Een paragnost weet vaak niet waar zijn of haar informatie vandaan komt. Er wordt wel gesproken over een collectief archief ook wel de Akasha Kroniek genoemd. De informatie die een paragnost ontvangt kan hem of haar op verschillende manier bereiken. We spreken wel over helder voelen, helder horen, helder weten, helder zien en helder ruiken. Dit is dus verschillend per paragnost.
De titel paragnost wordt veelvuldig gebruikt maar is alleen op zijn plaats als we spreken over een persoon die deze 'gave', heeft meegekregen en deze gevoed heeft met trainingen. Als paragnost moet men in staat zijn om informatie uit het verleden, het heden en ook een stukje toekomst te kunnen vergaren. Met deze informatie is een paragnost in staat inzichten te geven die ondersteunend kunnen zijn in het leven. Een paragnost heeft vaak een zwaarder leven gehad en daardoor veel levenservaring opgedaan. Met behulp van deze levenservaring in combinatie met de paranormale informatie kunt u met bijna iedere vraag bij een paragnost terecht.

 

healing medium

Een healing medium kent veel overeenkomsten met een mental of psychic medium. Zij halen informatie uit uw energie door bijvoorbeeld het horen en aanvoelen van uw stem of door met hun handen de energie aan te voelen. Een healing medium kan op deze manier aanvoelen in welk gebied van uw lichaam klachten zijn. Dat wat een healing medium kan zien of voelen is informatie op energetische niveau. Maar het woord healer heeft een veel ruimere betekenis. Een healing medium ontvangt voor u ook informatie die kan helpen op zoek te gaan naar de bron van de klacht en de oorzaak. Door waarnemingen moet een healing medium in staat zijn aan de hand van voelen, zien of horen wat er in uw verleden heeft plaatsgevonden waardoor u nu deze klachten heeft. Dus het vinden van antwoorden over de oorzaak en de bron onder de oorzaak, zodat deze informatie geaccepteerd kan worden om het vervolgens te kunnen transformeren. Het healen gebeurt dus niet alleen op fysiek niveau maar ook op het mentale aspect van de mens, het totaal beeld.
Met behulp van inzichten en het werken van door behandeling met energie is een healing medium in staat blokkades in het lichaam op te lossen. Pijnbestrijding is daarbij mogelijk en zelden maar soms ook genezing. De beslissing tot genezing ligt niet in handen van een healing medium. Omdat een healing medium alleen een lichaam is dat informatie en energie doorgeeft vanuit de spirituele wereld ligt de keuze of een persoon wel of niet geneest bij hem of haar zelf. Die keuze wordt mogelijk gemaakt door 'het lot', of hogere hand die het medium tijdens het healing proces informatie verschaffen. Tevens heeft ook de verandering die bij een persoon plaats vindt, acceptatie en leerproces invloed op een mogelijke genezing. U mag van een healing medium geen medische kennis verwachten. Nu is een healing medium geen arts, dokter of psychiater en hij of zij zal u altijd eerst vragen of u een deskundige bezocht heeft. Zo niet dan zal hij of zij altijd aanraden dit alsnog te doen.

 

Home
 
Wie ben ik?
 Paranormaal
Cursus/workshop
              Agenda
 Contact
St Enigma
Links  Gastenboek