Sujivita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Anja van der Waarden. Ik ben geboren op 22 januari 1968 in Veldhoven. Ik heb 3 kinderen, 2 dochters en 1 zoon.

Al mijn hele leven heb ik mijn paranormale gave bij me.

 

Paranomale gave

 

Al vanaf zeer jonge leeftijd zag ik dingen die er niet waren of wist ik dingen die ik niet kon weten. Ik was dan ook een kind met een ‘grote fantasie’. Ik heb herinneringen die heel nauwkeurig dingen kunnen beschrijven die ik volgens de wetenschap mij niet zou moeten kunnen herinneren, zoals herinneringen uit mijn babytijd. In mijn pubertijd had ik altijd dezelfde klachten als de mensen om mij heen en was ik al snel een zeur die altijd hetzelfde had. Wat later mijn heldervoelendheid bleek te zijn. Ik ben in mijn hele leven wel altijd geconfronteerd geweest met paranormale gebeurtenissen en ik ben ook altijd mensen tegen gekomen die of met het spirituele/paranormale bezig waren of die paranormaal begaafd waren. Lange tijd ben ik hier aan voorbij gegaan, het had wel mijn interesse maar ik betrok het niet op mij zelf.

 

Vanaf 2001 werd ik weer geconfronteerd met het paranormale en toen ben ik me verder gaan verdiepen. Het was een wat mindere periode in mijn leven, door veel sterfgevallen en ik ging voor een consult naar een medium. Al snel was duidelijk dat ik zelf de gave ook heb en helder in van alles ben, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderziend en helderruikend. Langzaam werd alles duidelijk en alsof de sleutel gevonden was van lang gesloten deuren, vlogen al die deuren in één keer allemaal tegelijk open. Dat was een nieuwe zeer heftige periode. Alles kwam op zijn kop te staan maar ook alles werd in één keer duidelijk. Al mijn fantasiebeelden van vroeger waren geen fantasie maar waren helderziende beelden, alles wat ik gewoon, zomaar wist was mijn helderwetendheid en alles wat ik voelde van de ander bleek mijn heldervoelendheid te zijn.

In deze, in eerste instantie, heftige periode ben ik hiermee aan de slag gegaan en heb ik mijn gave leren gebruiken en ontwikkelen.

 

Nu ben ik zeer dankbaar dat ik met deze gave andere mensen mag helpen. Wat ik inmiddels vanaf 2003 met liefde en plezier doe. Soms door wat helderheid of inzicht te geven in een stukje van het leven om zo weer verder te kunnen. Soms door een poosje met iemand mee te lopen om patronen te doorbreken en iemand weer op de goede weg te helpen waarna die persoon het weer alleen kan. En soms ook door mensen te helpen bij pijn of andere klachten of ondersteuning bij chemokuren of bestraling of bij emotionele problemen. Zo ook bij stervensbegeleiding. Dit door middel van Reiki in combinatie met mijn healende gave. Dit soort behandelingen zijn altijd in combinatie met gesprek omdat het één niet zonder het ander kan.

 

Het paranormale werk doe ik wel altijd vanuit mijn eigen nuchterheid, eerlijkheid en directheid. Met 2 voeten op de grond. Helaas is er om deze paranormale wereld nogal een gordijn van mysterie getrokken, wat het onduidelijk, vaag en soms eng maakt. In deze wereld, die voor de meeste mensen toch al zo ontastbaar is, zijn er dan ook nogal wat types die misbruik maken van de onwetendheid en hulpbehoevendheid van mensen en proberen er een mooi slaatje uit te slaan. Dat is de reden waarom ik me heb aangesloten bij Stichting Enigma. Ik heb me laten screenen door deze beroepsvereniging, niet voor mezelf, maar voor de klant. Ik wist zelf wel hoe ik hier mee om ga en wat ik hier mee kan en niet kan en dat ik zuiver en eerlijk mijn werk doe. Maar voor de klant is dat een kwestie van mij geloven of vertrouwen op mijn mooie ogen en dat is geen basis. De screening bij stichting Engima geeft aan dat ik gecertificeerd ben als Psychic Medium, Mental Medium en Healing Medium. In de volksmond ben je dan ook paragnost maar stichting Enigma maakt hier onderscheid in dus mag ik deze ‘titel’ nog niet hanteren. Ik weet dat ik ook Paragnost ben maar deze certificering duurt wat langer. Op deze manier hoop ik de klant wat zekerheid te geven over mijn intensiteit en kwaliteit. Voor uitleg over de verschillende mediumschappen verwijs ik naar het kopje van stichting Enigma. Bij links kun je de site van stichting Engima vinden om daar nog meer van deze beroepsvereniging te lezen.

 

Over consulten of overige activiteiten verwijs ik naar de desbetreffende kopjes. Daar vind je welke consultvormen ik aanbied en waar je me nog meer kunt aantreffen. Ook informatie over paranormaalavonden en beurzen vind je bij activiteiten. Heb je nog vragen of wil je graag even informatie over iets dan kijk even bij contact daar zie je de mogelijkheden om mij te benaderen.

 

Mocht je wat licht, helderheid, inzicht of dergelijke in je leven wenselijk vinden dan neem gerust contact op. Ik help je graag op weg!!!

 

 

Home
 
Wie ben ik?
 Paranormaal
Cursus/workshop
             Agenda
 Contact
St Enigma
Links  Gastenboek