Sujivita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop Mediumschap

 

Heel veel mensen hebben geen idee hoeveel last ze hebben van andermans energieŽn. Ze zitten niet lekker in hun vel, zijn vermoeid of hebben last van stemmingswisselingen. Bewust worden van energieŽn is dan heel belangrijk. Buiten of je wilt weten of je mediamieke talenten hebt is deze workshop dus zeker bedoeld om bewust te worden. Of misschien weet je al dat je veel dingen aan voelt maar weet je niet hoe je er mee om moet gaan? Of ben je al medium/paranormaal ontwikkeld maar wil je je nog verder ontwikkelen. Meer techniek kunnen toepassen om nog beter bij je informatie te komen. Dan is deze workshop een leuke kennismaking met het mediumschap. In dit vak valt veel te trainen.
Door technische oefeningen ga je leren voelen en lezen van energieŽn. Net als voor elk ander vak heeft de een meer talent dan de ander. Door deze cursus kun je eens kijken of je talent hebt en in welke mate je dit kunt ontwikkelen. We bespreken zuiverheid en integriteit. Je leert hier om onderscheid te maken in wat van jezelf is en wat van een ander. Zodat je niet langer de troep van de buurman aan het opruimen bent. Je leert contact te maken met een overleden persoon of met een gids.
Wat heel belangrijk is voor jezelf is het goed leren gronden, afsluiten en weer aanvullen van je energie, ook dat komt aan bod in deze workshop. Ik geef les op de engelse methode zoals die gegeven wordt op het Arthur Findlay College, Stansted in Engeland. 

Mediumschap I is de eerste cursus bedoelt voor de eerste kennismaking met het mediumvak zoals die door mij wordt gedoceerd. Deze cursus is niet alleen voor beginners in het mediumvak maar ook voor al verder ontwikkelde mediums.  Hier leg ik de basis om verder op in te gaan in de vervolgcursussen dus kan ook niet gemist worden.

Mediumschap II is het vervolg en gaat weer verder in op het mediumvak. Je gaat weer dieper in op de mogelijkheden en door oefeningen en theorie ontwikkel je je talenten weer een stap verder en wordt je je weer meer bewust van hoe de energieŽn werken. In mediumschap II leer je ook contact te maken met je gids.

Mediumschap III leert je nog bewuster om te gaan met energieŽn. We gaan nog dieper in op de al eerder geleerde en toegepaste materie. En gaan we het contact met de gids verder versterken en/of uitbreiden. Daarbij maak je kennis met het healing mediumschap.  Je leert hoe een healing medium werkt en hoe je het zelf toe kunt gaan passen. Tevens wordt je ingewijd in Reiki I om je wat houvast te bieden in het healingmediumschap. Deze workshop is een vervolg op I en II dus je kunt alleen deelnemen als je I en II bij mij hebt gevolgd. Dit omdat ik de workshops opbouw en de kennis uit I en II nodig zijn om aan III te kunnen deelnemen. Het is weer een stuk verdieping van het reeds geleerde.

Mediumschap IV verstevigt je mentale en psychic talenten  en gaat dieper in op het contact met je gids. In workshop III wordt het healing mediumschap behandeld. In deze workshop heb ik reiki I geÔntegreerd om een houvast te bieden in het healen. Je krijgt dus ook de inwijdingen voor de reiki maar wordt het wel als onderdeel van het healing mediumschap geleerd. Het is een stukje gereedschap wat je er bij krijgt. In workshop IV gaan we daar nog dieper op in en krijg je ook reiki II en de daarbij behorende inwijdingen. Ook komt hier weer het mental en psychic mediumschap aanbod en is er weer uitbreiding om het contact met je gids te verdiepen.
Je krijgt dus volledig de reiki I en reiki II cadeau bij de workshops III en IV omdat ik het als onderdeel van het healing mediumschap wil meegeven.  

Alle workshops nemen 2 dagen in beslag van 09.30 tot 15.00 uur. Het wordt gegeven in het Zand, te Oirschot nabij Eindhoven.

De kosten voor de workshop zijn Ä 170,- incl. lunch, koffie/thee en lesmateriaal. 
Betaling cursusgeld: Ä 85,- bij inschrijving, het restant dient voor aanvang voldaan te worden per bank of contant.

Data: za 24 en zo 25 augustus  Mediumschap I 
         za 1 en zo 2 november     Mediumschap I
         za 14 en zo 15 december Mediumschap II
        

Inschrijving via mail ajvdwaarden@versatel.nl o.v.v. naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum.

 

Terugkomdag

Na veel vraag is ie er dan de ďterugkomdag voor cursistenĒ !! Veel cursisten vonden het jammer dat ze klaar waren met de workshops of willen graag oefenen met het geen ze geleerd hebben. Zowel cursisten van Workshop I als de cursisten van inmiddels Workshop IV willen graag blijven trainen en oefenen met deze stof. Vandaar dat de terugkomdag is ontstaan. Alle cursisten die ooit bij mij een workshop hebben gevolgd zijn van harte welkom deel te nemen aan de workshop. Omdat alle niveaus mee kunnen doen zal de dag gevuld zijn met allerlei activiteiten. Je kunt een consult ontvangen van  een andere cursist, zelf oefenen met je psychic en mental talenten en ze verder ontwikkelen, oefenen met het geven van een healing  of een healing ontvangen en het contact met je gids versterken. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en dingen te bespreken en er zal gezorgd worden voor voldoende training, oefening en aanwijzingen.

De dag zal plaatsvinden op de bekende cursuslocatie en zal duren van 09.30 Ė 15.00 uur ook weer voorzien van lunch en koffie/thee. Kosten bedragen  75,- euro.

Data: Nog niet bekend

Inschrijving via mail ajvdwaarden@versatel.nl o.v.v. naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum.

 

Kinderworkshop

In mijn praktijk en op de telefoonlijnen kom ik ontzettend veel  vragen tegen m.b.t. kinderen die energieŽn aanvoelen, overledenen opmerken of het te druk hebben in hun hoofd. Kinderen komen met allerlei verhalen over wat ze ervaren, zien, voelen, horen enz.. Ouders weten daar vaak geen raad mee of kunnen hun kinderen niet helemaal begeleiden daarin. Kinderen kunnen zich slecht concentreren of zijn te druk. Vaak heeft het alles te maken met de hooggevoeligheid van kinderen.  Kinderen hebben op dit gebied vaak meer talent dan volwassenen omdat zij nog voor alles openstaan en niet allerlei beperkingen leggen op wat er kan en niet kan. Wat bestaat en niet bestaat.
Veel ouders komen bij mij om inzicht te krijgen, duidelijkheid te krijgen in wat er bij of met hun kinderen gebeurt en hoe zij hun eigen kinderen kunnen helpen. Vandaar dat ik gestart ben met de Kinderworkshop. De workshops die ik nu al geruime tijd geef aan volwassenen heb ik toegankelijk gemaakt voor kinderen met als extra het maken van bijenwastekeningen. In de kinderworkshop leg ik uit hoe de wereld van overledenen, geesten, engelen, gidsen en energieŽn in elkaar zit. Hoe het kan dat je energieŽn kunt voelen en hoe je dus ook je ineens heel blij, verdrietig of boos kunt voelen. Waarom het zo druk is in je hoofd, of zo druk aan voelt in je kamer. Waarom je slecht kunt slapen, of in slaap valt, of wakker wordt. Ik leer kinderen hoe zij hiermee om kunnen gaan en hoe ze zich daar tegen kunnen beschermen door middel van uitleg, oefeningen en visualisaties.  Daarbij zijn ze in een groep van leeftijdsgenootjes die hetzelfde ervaren als zij zelf wat voor kinderen ook al prettig is om te ervaren dat ze niet de enige zijn die Ďandersí zijn. Zo kunnen ze ook ervaringen delen en horen wat andere kinderen mee maken. De workshop is bedoeld voor kinderen van ongeveer 9 tot 12 jaar, deze leeftijdgrens is niet zwart/wit dus valt je kind net er buiten neem dan even contact op. Tijdens de workshop is het de bedoeling dat er per kind minimaal 1 volwassen begeleider is zodat deze de benodigde informatie meekrijgt die wordt uitgelegd en je als ouder/begeleider handvaten krijgt om je kind verder te kunnen begeleiden.

De workshop is 1 dag van 09.30 tot 15.00 uur. Het wordt gegeven in Het Zand, te Oirschot nabij Eindhoven.

De kosten voor de workshop zijn Ä 110,- voor 1 kind met 1 volwassen begeleider, incl. koffie/thee/limonade,lunch en lesmateriaal.
Betaling van het cursusgeld: Ä 60,- bij inschrijving, het overige bedrag dient voor aanvang van de workshop per bank of contact te worden voldaan.

Datum: Nog niet bekend

Inschrijving via mail ajvdwaarden@versatel.nl o.v.v. naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home
 
Wie ben ik?
 Paranormaal
Cursus/workshop
              Agenda
 Contact
St Enigma
Links   Gastenboek